0item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mesaj Feminin

By Ellida Toma Comments

Feminitatea este cel mai frumos mesaj pe care îl transmit femeile universului în care trăiesc. Eu mă raportez la feminitate ca la o stare atât interioară cât și exterioară. E o stare de spirit ce emană iubire, împlinire, delicatețe, care se reflectă la suprafață prin eleganță și grație. Feminitatea fascinează. E mai mult decât a purta tocuri înalte, decolteuri adânci sau machiaj strident. E o stare care trebuie să vină din interior.

Mesaj Feminin - Ellida Toma

Dacă ai această stare, te vei simți feminină purtând orice, pentru că atitudinea, comportamentul, ținuta ta, accesoriile, coafura, parfumul transmit asta. Te provoc la Exercițiu de feminitate!

Hainele și accesoriile spun multe despre tine și personalitatea ta. Te poți inspira și poți învăța cum să îți evidențiezi feminitatea prin vestimentație urmărind personaje reprezentative, fashion icon- urile anilor ’40, precum Katherine Hepburn sau Ingrid Bergman.

Iar dacă vorbim despre piesa esenţială în garderoba feminină – rochia – poate fi proiecția acelei stări despre care aminteam.

Mesaj Feminin, importanta rochiei - Ellida Toma

Un detaliu foarte important pe care îl vei urma în alegerea ta, este stilul de rochie ce te avantajează cel mai mult. Pentru a-ţi pune silueta în valoare, mizează pe rochiile care îţi evidențiează formele feminine: umerii, brațele, bustul, talia, șoldurile şi atrage atenţia asupra acestora prin linia și croiul rochiei. Trebuie să îţi cunoşti atuurile, să alegi o rochie elegantă şi cel mai important detaliu, să mergi la evenimentul care cere astfel de apariţii.

Rochia lungă, desigur, este o opţiune potrivită dacă evenimentul este ultra-elegant. Nu uita să fii foarte atentă la calitatea materialelor din care sunt realizate rochiile de seară. Este foarte important ca acestea să fie impecabile pentru un look final rafinat. 

Mesaj Feminin, importanta machiajului - Ellida Toma

Propunerea mea merge către rochia roșie. Vei avea o ţinută extrem de elegantă şi sofisticată, ce nu va avea nevoie de prea multe accesorii pentru a atrage atenţia. Rochia de seară este feminitatea la absolut, cu condiția să fie potrivită celei care o poartă, corpului și vârstei.

Accesoriile trebuie să fie dozate perfect pentru un look stilat. Una dintre cele mai chic şi utile alegeri, pantofii stiletto cu tocul mediu sau înalt, nu trebuie să-ţi lipsească, dacă mizezi pe o ţinută ultrafeminină. Un alt element elegant pentru look-urile de seară este item-ul următor de pe listă: clutch-ul.

Detalii esențiale precum coafura și machiajul îţi vor defini un look extrem de chic.

Un simplu detaliu poate compromite sau poate salva un outfit - forma, textura, culoarea sunt cruciale.

Feminitatea înseamnă originalitate, eleganță și încredere în sine.

Foto: Mihai Stetcu

Model: Anca Lungu

Dress: ELLIDA TOMA

Share this post

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in

FROM THE BLOG