0item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.
Rochia de mireasa - articol de Ellida Toma

Rochia de mireasă poate fi numită cea mai importantă rochie pe care o poartă o femeie, pentru că această rochie are încărcătură spirituală, simbolică, emoţională. Rochia de mireasă trebuie să te reprezinte în totalitate. Fiecare femeie are propria viziune despre rochia de mireasă perfectă pentru ea.

Ellida Toma in rochie de mireasa

Eu am ales rochia de mireasă care sugerează eleganță, discreție, grație. Este o rochie cu linii simple, cu detalii delicate și cu o croială deloc încărcată. Bustul este susținut de corset ușor, iar fusta este evazată, în clini. Este sculptată astfel încât să urmeze liniile corpului, iar volumul este creat de juponul realizat din mai multe straturi de tull. Rochia subliniază talia și partea superioară a corpului, expune brațele și decolteul.

Ellida Toma in fata bisericii

Ellida Toma in fata altarului

Rochia de Mireasa - Ellida Toma

Decolteul este un element foarte important. Atrage atenția asupra feței și are impact vizual asupra formei umerilor și dimensiunii bustului. Decolteurile înalte, apropiate de gât sunt alegeri potrivite dacă bustul este de dimensiuni mici, sporind impresia de volum, în timp ce un bust amplu pare mai mic cu un decolteu adânc, în V.

Ellida Toma -despre decolteul rochiei de mireasa 

Ellida Toma povesteste despre decolteul rochiei de mireasa

Deși albul, simbolul incontestabil al purității, fost acceptat ca fiind culoarea tradiţională a miresei, eu am ales pentru rochia de mireasă nuanța perlei sau ivory.

Ellida Toma in rochie de  mireasa - la malul marii

Ellida Toma - despre culoarea rochiei de mireasa

Materialele preferate pentru rochiile de mireasă sunt diafane, trasparente, fluide. Sunt folosite țesături prețioase ca mătasea, muselina, catifea, dantela, tafta de mătase, tull-uri fine.

Pe suprafețele delicate s-a adăugat broderia manuală, aplicații de perle și cristale.

Ellida Toma - despre materialele folosite in rochiile de mireasa

Accesoriile potrivite sunt perlele lăsate moștenire de bunica, un voal lung cu dantelă,  coronița sau un detaliu realizat din flori naturale, pentru a crea un look romantic și foarte feminin. Părul este despletit sau coafat minimal.

Ellida Toma - despre accesoriile unei rochii de mireasa

Ellida Toma - accesorizare rochie mireasa

Așa este conturată imaginea din cea mai importantă zi pentru mine și aceasta este rochia care poartă izul clipelor ce vor rămâne unice în viața mea!

Share this post

Post Comments

You must be logged in to post a comment.

click here to log in

FROM THE BLOG